Tidigt!

Godmorgon bloggis läsare :)
Har nyss vaknat. Eller ja, för typ en timme sen :o Gud så duktig jag är.. Eller vänta - det var robin som såg till att jag gick upp :o
Ska iväg till stallet lite senare, försöka tvinga med pappa om det blir lite bättre väder så jag får ÄNNU fler kort på mig & joyan, hihi.

Om det blir så, och jag har tid att photoshopa lite ikväll så får ni se lite bilder. Men ljuset & sånt måste ändras för de flesta är tagna i motljus, men väldigt fina ändå ;)

Vi hörs senare, nu är jag hungrig :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin


Stan

Godkväll mina älskade bloggläsare ;*
Imorse vaknade jag av att robin härjade runt så han fick gå & kolla tv till slut, haha. Sen somnade jag om till elva typ. Då kom det någon snubbe o pratade lite, sen åkte han igen och vi skrev klart inköps listan för att sedan gå till bussen.

Vi åkte till stan, handlade som aldrig förr! Och sen gick vi till pappa som skjutsade oss till ö&b, och sen hem :) Packade upp och tog det lugnt, sen kom mamma o hämtade mig.

Har precis käkat lite, ska tillbaka till lilla bobbi snart & pussa på honom :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Har tagit nya bilder (som jag lovade för ett halv år sen), snällt va? ;)

Nytt smink


 
1. Mascara ~ ca 160kr
2. Mascara ~ ca 130kr
3. Mascara ~ ca 130kr
4. Ögonskugga Mist stockholm ~ ca 140kr
5. Foundation Mist stockholm ~ ca 220kr

                                        ~ L O V E ~


Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Anna Hibbs gör bort sig

Jag kollade lite smått på lyxfällan igår och hittade någon som jag verkligen kände igen! En ung tjej, blond, stockholm, svindyra kläder. Visst var det Anna Hibbs, bloggerskan som är med i serien Glamourama.

Snacka om skämmigt. Att leva livet i serien och visa hur rik hon är, och sen får hela svenska folket reda på att hon tjänar ca. 20 000kr i månaden men ändå lever på sin pappa.

Inte nog med det, hon var verkligen, verkligen som en liten bortskämd snorunge i programmet. Blev grinig på sin pappa för att han höll med om att han skämmt bort henne för mycket, genom hela hennes barndom. Och inte nog med det.. För henne var det ett självklart val att ta taxi för flera hundra än att gå en promenad på fem minuter... ;s


JÄVLA PIERCING!

Godmorgon bloggis!
Jag är grinig. Jag kom på att jag inte får sminka mig första veckan när jag har piercingen i. Vad ska jag göra då då? ;s Ska ju till stan med louise om någon timme och jag kan ju inte bara hoppa över näsan när jag sminkar mig? Vilket jävla i-landsproblem jag har upptäckt ;s

Nu ska jag koka upp ett saltbad till näsan och hoppas på att den mår bra sen :)

Ni får bilder på den....snart ;d

0 blogglust

Hej bloggis ,
Vad tycker ni, har det gått bra med att jag skulle uppdatera 5ggr /dag på senaste tiden? Nee..
Men jag har verkligen ingen lust att blogga. Jag känner bara för att skriva hur idiotiska vissa människor är. Man tror att man känner sina vänner, men så fel man har.

Igår pierca jag mig i alla fall, ni kan få se bild ikväll kanske.

Ska försöka få ut pappa till stallet också så jag får ännu fler bilder, men det bra kameran!
Robin tog ju med den gamla, och visst bilderna blev bra men kvalitén suger ju :(





Piercing!

Hej bloggis ;*
Har varit vaken sen elva men inte orkat skriva något, dåligt utav mig :( Men nu ska bäbbi, mamma och jag åka in till örebro för att jag ska pierca mig, och sen blir det väl ett varv på stan hoppas jag :)
Det ska bli trevligt, pusss !


Stan


Godmiddag bloggis ;)

Älski och jag vaknade rätt tidigt imorse. Käkade lite frukost och sen skjutsade pappa oss till stan. Fixade lite där och sen gick vi runt o kollade kläder & sånt. Jag hittade smink som jag måste dit o köpa någon dag. Jag tänkte ta det imorgon, men kom på att jag ska ju pierca mig då ;) så det får bli på onsdag eller så ^^

Just nu lagar vi lite mat och sen ska vi väl bara mysa, hihi :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

pusss



"k"

idiot ;s

~

Jag är inte gjord för det här, så varför jävlas & stanna kvar?
Även om inte gud finns, så är det någonting som inte tycker om mig, någonting som inte

tycker att jag borde vara här.

Något som har jävlats med mig i femton år. Varför kämpa emot mer? Det finns ingen

anledning till det ändå.

Kalla mig svag om det får dig att må bättre, jag har varit stark tillräckligt.

Jag kastade bort mitt liv helt i onödan, för nu står jag kvar här, helt ensam och

svag. Om det finns någonting som bevisar att jag är värd nog mycket att stanna kvar

här, så lovar jag att jag gör det. Men jag har väntat så pass länge på det att jag inte tror

att det finns något att vänta på...


Utelistan!


Borr borr, poff poff !

Godmorgon bloggis ;*
Haha jag har det trevligt här hos Robin. En hel del skratt i alla fall när thomas kom. De håller på att borrar & sprikar. När Thomas lägger i från sig borren så tar robin den och springer runt o leker att det är en pistol. Hahaha värsta söt ;p

Det ska bli en kökslampa i taket, plats för micro och spika lådor. Så nu måste jag gå & hjälpa till, vi hörs senare :)


JAg har en del att göra på ett par timmar...


Godmorgon

Godmorgon!
Klockan är halv åtta så inlägget blir inte långt. Men nu har jag bestämt mig för att träna träna träna. Ska lätt beställa de där pillren jag skrev om igår & sen ut och gå iaf någon timme per dag. Jag ska tillbaka, så det så!

Nu ska jag sminka mig och dra till skolan, ses  ;)


Vad är lycka för dig?

Det finns saker jag aldrig kommer att glömma.
Saker som förlänge sen förändrade mitt liv, utan att jag tänkte på det.
Saker som idag gör mig både glad och ledsen..

En speciell sak var när jag träffade bobbi <3
Det finns något speciellt som gör att allt annat kvittar sålänge jag har dig. Det känns både bra och dåligt. Så himla bra att jag vet att du är en person som det går att lita på och som aldrig har svikit mig. Dåligt för att jag sviker andra för att vara med dig.

När vi låg hemma hos dig i soffan och kollade film med danne, fesse & jossan är nog det bästa minnet som jag har. Då var allt perfekt, hela världen bestod av rosor och ingenting kunde gå fel. Allt var så underbart, och så har det fortsatt... Det är du och jag älskling, jag lovar <3


Att en dag inte har någonting och dagen därpå ha allting gör att man uppskattar lycka och får en helt annan synvinkel av det. För mig är lycka lugn. Om jag är lugn och sansad, och allt annat runt mig är lungt -så är jag lycklig.

Jag vill bara komma fram till att varför vara svag när man ändå kan vara stark? Kämpa på för fan, det mesta kan ordna sig med lite tid. Mina förebilder är sådana som har klarat sig ur sånt som fkts inte gått att ordna också, och det är då man är stark...


Bevaka bloggis  ...
bloglovin

Bantningspiller

Sitter här med judit som hängde med hit när jag slutade. Vi har kollat lite på bantningspiller, funderar på att köpa Instant slim eller Carnidix. Robin är också med men suckar mest :(

Det har varit riktigt trevligt idag faktiskt, men nu ska vi nog laga mat. :)
pusss

FEM uppdateringar om dagen?

...haha knappast!
Har inte uppdaterat ens en gång idag, fyfan va dåligt.. Skärpning!
Men jag har faktiskt mått dåligt också, lite sjuk än..

orkar inte skriva mer än att jag lovar att uppdatera mer imorn :D

Fullt upp idag

Hej bloggis ;*
Tyvärr har jag knappt hunnit uppdatera idag för att jag har haft fullt upp..

Först så kom matte vid elva-tolv? Och vi drog till hjulet. Där mötte vi Danne & matte bjöd mig på pommes tallrik, tack :D Sen drog vi hem till Danne, färgade hans hår svart. Det var minst sagt plågsamt! Haha, han fick gråa öron för att jag inte orkade torka bort all färg, o inte nog med det så satt han o tjatade hela tiden för att han ville skölja ur färgen så fort som möjligt.
Tillslut fick han sin vilja igenom och jag skulle skölja ur det på honom för att han inte kunde?! Haha, i alla fall.. Då höll jag på att pissa ner mig x'd Han skrek och sa att det kittlades och skulle dra ner mig i badkaret för att jag råkade (a) komma emot hans öra med dusch grejen där strålen var stenhård, men det var kul ändå ;d Han blev iaf riktigt mycket svartskalle, hela gustavsvik kommer vara svart imorgon efter honom :)

Sen drog vi & solade, matte drog visserligen hem men danne & jag solade i alla fall. Han hade fullt upp då med så jag fick inte en lugn stund utan skratt, haha. Kul pojke :)

Efter det så gick han hem och jag till bobbi. Pratade lite och sen åkte jag hem för att byta om till stallet.
Vi hämtade upp robin eftersom att han ville med, så hjälpte han till med endel med ;$ Söt älski<3

Sen hem, duscha & sånt. Sen tillbaka till robin, & då hade han köpt glass och bananer, mums!!! :) <33
Sen blev det mys, det bästa som finns <333 Allt fixar sig älski<33333333
pusss ;*








Nella tänker så det knakar

Nu sitter jag själv och kan skriva hur mycket jag vill, utan att någon kan påpeka något utav min text förrän jag har lagt ut den. Det känns så skönt, att här på bloggen är det jag som bestämmer & INGEN kan göra något åt det. Det har vi ju redan märkt, visst?


Det är sjukt. Man tror att man känner någon men man tror helt fel. Jag har bestämt mig... Jag ska sluta tro, jag ska veta.
Varje gång jag har trott att någon är speciell för mig så har jag haft fel. Varje gång jag har trott att det jag gör är rätt, så har det varit fel. Från och med nu så Vet jag.
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Sotade ögon?

Smink smink & smink!
Jag är dålig på att sminka mig nu för tiden, orkar inte, har inte tid osv är få av så många bortförklaringar. Men jag tycker att det är kul, det kan jag inte neka.

Så idag när jag faktiskt har tid tänkte jag sminka mig lite smått, kanske sota ögonen för att bobbi gillar det? Haha, vi får se :)



Ny header och bakgrund!

Godmorgon bloggis :*
Här sitter jag med en äggmacka i handen & tjurar för att jag inte fick följa med till bodaborg pga att jag knappt kan prata. Men ändå så förstår jag det, jag har varit dålig länge nu så det vore dumt om det blir sämre. Plus att mitt huvud sprängs snart, haha :p

Skit samma. Igår kväll satt Robin & jag o kollade tv, då fick jag för mig att göra en ny header, vilket jag gjorde! ;d Och nu på morgonen gjorde jag bakgrunden till den :)
Blev det bra tycker ni?

Lugn dag

Kyrkan? Nee..
Hihi jag hade faktiskt planerat att gå till kyrkan idag, men de blir nog inget för Robins mamma kommer och då får jag gå dit själv och det orkar jag inte :( För långt & för tråkigt att gå själv.
Men kanske drar senare, vem vet :)

Har i alla fall inte gjort så mycket i dag. Hade ju som sagt håltimme tills tio över två, onödigt! Och sen gick jag hem till bobbi och hittills har jag bara orkat göra nudlar & kollat tv. Slö va?

Skriver mer sen, pusss :*

Glöm inte header tävlingen: http://nellishen.blogg.se/?tmp=15180159


Jag hatar disktrasor

Hej bloggis!
Nu sitter jag i skolan och har haft håltimme hela dagen, känns meningslöst!
Har en lektion idag och den börjar tio över två, sugit va? ;s

Men nu ska vi ut en snabbis, puss :*

Btw : Jag hatar disktrasor! Jag tål att använda de en, kanske två gånger och sen är de så äckliga att jag vill spy :( USCH!

Ny städat och mysigt

Nu har älskling städat hela lägenheten, jätte duktig!
& tänt ljus överallt, gud så mysigt så här på alla hjärtans dag och allt :)








Bloggen har blivit anmäld för första gången ;d

BUHU, VAD SKA JAG GÖRA NU?! :'(
Gulligt att ni vågar anmäla, men inte säga något till mig. Eller ens be mig ta bort det?

Att jag hatar österledens 96:or vet alla redan, och vadå mobbning för att jag skriver det? Jag får skriva vad fan jag vill? ;s
Och bilden som någon taggade på var censurerad, känner någon sig träffad tro ;) ?


Idioter .. ;s




Min bästa vän? Aldrig mer..

Rubriken säger väl det mesta, & det är så jag känner.

Men va bra att jag fick veta det nu i alla fall.
Att du byter bort dina vänner för en falsk fitta som ändå skiter i dig.

Att du var den ända jag litade på, mitt sista hopp. Det visste du,
men du är väl som alla andra idioter. Skönt att veta att jag inte är
något för dig, för du kommer aldrig mer att bli något för mig.

Kom fan inte till mig för att gråta ut sen, för hos mig finns det
ingen plats kvar till dig kan jag lova !



Alla hjärtans dag och jag tänker vara emo resten av dagen.
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Uppdaterings mål!

Hihi, finurlig idé va? Att jag ska ha uppdaterings mål. Dvs ett mål för varje vecka att uppdatera minst X gånger varje dag.
Jag kommer att få skit mycket att göra, och ni kommer att få skit mycket att läsa, precis så som vi vill ha det :)

Vecka 7
Måndag - söndag

FEM inlägg per dag! :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tror ni att jag kommer att lyckas? Jag hoppas i alla fall det :) Lite svårt när det är skola och man inte kan ha tidsinställda inlägg på blogg.se, men jag ska lyckas ändå!


NI kan hjälpa mig! Ge mig tips om vad jag kan skriva om, bevaka bloggisen, kommentera med både bra och dåliga saker så jag vet vad jag ska fortsätta med och vad jag ska ändra. Pusss :*
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Joyan

Jag glömde nog att skriva igår hur det gick i stallet, kanske var det så att jag glömde bort det medvetet för att det inte alls gick bra? Möjligt.

Mycket var säkert mitt fel, för att jag får nova tillbaka blickar ganska ofta & det stör. Jag måste komma ifrån de, frågan är bara hur..
Men i alla fall, ingenting gick som jag ville. Lilla joyan hade ett eget ridpass för sig själv och gjorde tvärtemot vad jag sa typ hela tiden. I slutet gick det bättre. Hon klarade skänkelvikningarna skit fint och var i en perfekt form.

Det sägs ju att man ska sluta när man är som bäst, så jag fortsatte lite till och sedan fick hon gå in för att vila.

MATVRAK! :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

MIN bloggis, bitch!

Jag är så trött på folk som kopierar saker jag skriver, och hur jag uttrycker vissa saker. Men det är tydligen sånt man får leva med här i bloggvärlden?

Såg senast igår en tjej som hamnade på första sidan på blogg.se, som hade kopierat Kissies inlägg nästan rak av. Kollar inte blogg.se upp det? :o

Skit samma, det är en ny dag nu och jag hoppas den blir bra. Bobbi sover fortfarande men jag är uppe med tuppen & bloggar. Trevligt va? :)

<3

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Nattmat

Godkväll (natt) bloggis!
Robin har precis blivit färdig med maten och klockan är ett, yey! Dessutom lyckades han få igång brandlarmet, hehe puss på arga grannar imorgon :)
Skit samma, maten blev i alla fall skit god och det är det som är huvudsaken :D

Jag är skit trött, och har lust att sova när som helst men jag har lovat att inte göra det, vi ska prata & mysa. Det behövs... <3

Vi hörs imorgon, puss bloggis läsare :*

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

~

Jag tror inte att jag finns för dig längre,
så varför ska jag störa dig mer..?

Fredags mys ~ (bilder)

Jag hinner inte skriva vad vi gjorde igår kväll, men det var i alla fall mys och film som gällde :)
Ni får titta på bilder i stället ;*










Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Gissa!!! :D

Vad gjorde jag hos tandläkaren? 

Jag lagade inte hål eller liknanade, så vad kan det tänkas vara då? ;)



Den som svarar rätt får kanske en överraskning ;*


Nu ska jag packa mina ridkläder, sen åker jag till robin & sover <3 Kanske inte bloggar så mycket mer idag, men ni får nöja er med dagens inlägg så skriver jag mer i morgon ;)
pusss

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Tacos & sola ;)

Hej bloggis ;*
Har nyss solat 25min, sååå skönt att ha solarie hemma ;) Man kan ligga hur länge som helst samtidigt som man kan kolla tv, blogga eller något annat trevligt. Man får så mycket gjort på samma gång som man blir snygg!

Mamma gjorde tacos också, riktig fredags mat. Men jag åt ingenting för jag har lovat att äta med bobbi sen <3 Mysigt va?





Så här ser tolv åringarna ut nu för tiden.
Det är väldigt viktigt att bh:n syns, och gärna gråta om någon påpekar det.
Jag lider med dig, fyfan vad skämmigt.

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Alla hjärtans dag på söndag!

Jajuste, jag kom på att jag glömt att skriva om att det är alla hjärtans dag på söndag, trevlig va? Jag och älskling ska antagligen ha det riktigt mysigt då. Tända ljus i hela lägenheten och se på en bra film :)

Hur ska du spendera din alla hjärtans dag?

Jag måste köpa något också, till familjen & robin såklart. Funderar bara på vad.. Ska hitta något på stan om vi ska dit senare. Shoppa kläder ska jag nog i alla fall, trevligt :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Hemma igen

Nu är jag hemma från tandläkaren, och jag blev faktiskt nöjd! :) Förutom att innersidan av ena tanden är lite skum, haha. Ni kanske får en bild ikväll om ni är snälla ;)

Jag har lagat mat & diskat lite medans robin ligger och sover. Funderar på att gå in och lägga mig jag med, rätt trött ;$


Hejdå bloggis!

Välkommen fredag! :) Känns väldigt bra att det äntligen är fredag igen. Robin skulle lana, men det blev inget för att kebbo skulle bort så vi får mysa ändå. Behövs verkligen..  :) Nu skriker mamma på mig & väntar så jag ska dra mig nu, puss sötisar ;*

Tandläkarskräck?

Godmorgon bloggis!
Min kära mor väckte mig för en stund sen så jag tänkte att det var lika bra att gå upp så jag hann blogga lite innan jag ska åka. Jag ska nämligen till tandis vid tjugo i nio, mysigt va? Jag hatar tandläkaren. Men idag ska de faktiskt vara snälla. De ska försöka förbättra något jag hatar, men jag tror inte att jag blir nöjd. Så det kan hända att jag kommer hem igen väldigt besviken.

Jag skiter i alla fall i skolan idag. Mår rätt dåligt idag med. Febern har nog gått ner lite iaf, men huvudet & halsonten är kvar. Suck.. Så jag sticker till bobbi efter besöket på stan.

Bloggar mer sen :*

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Sjuk, sjuk & sjuk.

Att vara sjuk suger!
Mitt huvud håller på att sprängas till små bitar. Alvedonen som jag fick av Robin hjälpte i alla fall till foten.
Jag var ju så jävla smidig att jag slängde ner en tallrik på högkant så att foten blev svullen.
Mitt liv är ett litet helvete nu, och inte nog med det! Jag ska till tandläkaren igen imorgon!!! Känns lite onödigt eftersom att alla tandläkare hitills nästan har garanterat att jag inte lär bli nöjd, positivt va?..

Men nu ska jag kolla senaste avsnittet av andra avenyn och koppla av med isvatten och mobilen i högsta hugg. Puss på er :*

Repris bild bara för att jag aldrig orkar ta nya..


Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

Nationella prov

I tisdags hade vi svenska läsförståelse nationella prov, och idag har vi uppsatsen.
Tre jävla timmar ska vi sitta stilla och bara skriva, hur kul är det på en skala? Jag ska i alla fall ha med godis och dricka, hihi. Så man klarar sig..

Har precis diskat färdigt, och ska städa lite så att Robin slipper det när han kommer hem, gulligt av mig va? :)
Skriver mer sen, pusss

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Hej jag heter Nella och hatar...

...vissa sjuor!
Inte nog med att de är irriterande & störande. Springer o tjuter för ingenting, nej de jävlarna ska läsa och kopiera min blogg också -.- Är jag så poppulär? :D
Trevligt..

Kan inte ni göra mig en tjänst? Kommentera inlägget med era namn så kan jag blocka så ni inte kan kolla min blogg sen. Vore inte det en fin idé? Bloggen är ju fortfarande inte till för er.



Nu är det frukost som står på schemat. Mår verkligen inte bra. Ont i huvudet & halsen, och feber. Buhu... Ska till skolan senare i alla fall,  så jag får bort sista svenska nationella provet, hihi :)
pusss

Bevaka bloggis :D ... bloglovin



Skola om 15min

Godmorgon bloggis ;*
För mig är det ingen god morgon i alla fall. Robin har lyckats smitta mig med sin halsont. Så nu har jag ont i halsen OCH förkyld. Livet suger just nu. Men jag ska till skolan ändå, och i kväll ska jag rida.. :)
Förresten, jag glömde: Jag har ont i huvudet också! :(:(

pusss
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Jag får inte blogga

Oh no! Jag får ingen glass av älskling om jag inte "slutar med att kolla på rosa bloggar hela tiden" :o Vad ska jag göra? Haha. Men nu ska jag tigga glass ändå :)
pusss

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

GRATTIS PAPPA :D

GRATTIS PAPPA!
Hihi daddy fyller år idag, grattis till honom (a'

Världens bästa pappa, jag älskar dig!

Tack för att du finns. Du är en person som spelar så himla stor roll i mitt liv.
Du är en sån person som jag vet att jag kan lita på till tusen, som aldrig
skulle kunna säga något till någon annan utan att få det.
Tack för att du finns!!

JAG HATAR BLOGG.SE!

ÅÅÅÅH JÄVLA BLOGG.SE!!!
I två dagar nu så har det lagt ner mina inlägg utan anledning! POFF när jag sitter och skriver så hoppar sidan bort och ingenting är sparat. Nu tänker jag fan inte uppdatera idag, för jag orkar inte skriva om.

SUG BLOGG.SE!!!!!

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Mitt nya smink & skönhets produkter


1. Dusch peeling. Har inte hunnit testa den mer än lite på handen och då verkade den sådär. Hoppas att den är bättre när den andvänds som den ska. Minns inte priset..

2. Sminkborttagnings medel. Jätte bra. Funkar fin fint och tar bort allt smink & mascara utan problem. Ca 80 kr..

3. Fot kräm. Gör fötterna jätte lena. Använder den varje kväll, den torkar in bra och man känner resultat direkt. Minns inte priset..

4. Body lotion. Billig och bra! Använder den fetaste av LDB:s krämer och den gör mina ben jätte lena. Ca 35 kr..

5. Kropps peeling. As bra! Det kan man kalla billig men bra. Faktiskt riktigt bra. Jag älskar den, tillsammans med en dusch svamp och den taggiga sidan mot huden. Ååh man blir så len.. Den är helt underbar faktiskt. & robin slutar aldrig att ta på mina ben när jag använt den, hihi. Ca 35 kr..

6. Foundation stick. Jag använder den som rouge eftersom att den som foundation suger. Det blir ojämt, kladdigt och mycket mörkare än vad det visar. Men som rouge funkar det fin fint. Ca 90kr..

7. Puder foundation. Jag gillar annars inte puder produkter efter som att de lätt blir fläckiga och kan torka ut huden, men den här funkar faktiskt helt okej. Den sitter nästan hela dagen och blir inte fläckig så lätt. Ca 155kr..

8. Consealer. Smidig "tub" eller vad man nu ska kalla det. Man vrider bara i botten så kommer det upp consealer mot de inbyggda "penslarna", så är det bara att stryka på. Ganska ljus i färgen, men den är jätte bra ändå. Bättre det än för mörk. Täcker suveränt! Ca 140kr..

Ett tips på billiga men bra produkter. Slit de med hälsan.

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Igår kväll och idag :)

Hej bloggis ;*
Den här helgen har det varit lite mycket faktiskt. Igår så kom ju kebbo, hk och erika som jag skrev. Vi gick till godis huset och köpte lite godis. Sen gick vi hem till bobbi och kollade lite tv, fast kebbo spelade mest gitarr hela tiden. Det var jätte trevligt. Erika och jag fixade tvätten och pratade en hel del. Sen vid tolv kanske så gick hon och hk hem. Senare någon gång vid två halv tre så gick kebbo. Och då ekade gitarr låtar fortfarande i huvudet på mig, haha!

Sen ringde louise och vi pratade en hel del. Jag finns för dig gumman <3

Idag vaknade jag och robin  vid kvar över ett eller något. Var jäävligt trött då men pappa kom och hämtade mig så åkte vi hem och fixade lite. Sen kom släkten för att gratta pontus som idag fyller 18 ;d Han fick bla. en slitz tidning och ett sex pack öl av per, haha skräll. Typist honom. Och sen pengar, två linnen, godis och en klocka.

Nu är jag hos robin igen, har lagat mat, diskat och sånt.

En skum blandning av biff nudlar, fläskytterflié och ägg. Men det var gott :)

Nu ska vi till coop tror jag, pusss
,


Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Förlåt

Förlåt bloggisläsare, det blev inte som jag tänkt. Orkar inte lägga in några bilder på sminket idag men imorgon lovar jag!!!
Har haft fullt upp hela dagen med en mini resa till örebro, sen till stallet och kvällen har tillbrings tillsammans med Kebbo, hk & erika. Väldigt trevligt!

Shoppat

Godmorgon bloggis ;*
Har precis vaknat typ, somna ganska tidigt igår faktiskt. Riktigt skönt.
Nu ska vi åka till ikea, senare får ni se lite vad för smink jag har köpt :)

pusss
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Åldersgräns på bloggen?

HAHAHA jag har hört att mina mest omtalade, och största hatobjekt -just 96:or- sitter & läser min blogg på kvällarna. Det var väl mysigt? Kul att den är så pass intressant att även ni läser, trots att den verkligen inte är till för er ;*
Skulle vara bra gött om man kunde bestämma vilka åldrar som får titta in på lilla bloggis, för den är ju min...varför ska inte jag få bestämma då?
Men som tur är får jag i alla fall skriva vad jag vill, så jag fortsätter :D



Tycker att det är oerhört mysigt att folk inte ens kan betala en dricka för sex spänn?! Eller hade småflickorna bara en uppgörelse om att baxxa en sak var och sedan skryta om det? Tyvärr blev det ju det motsatta, för er alla! Men att gå och skryta i skolan en dag om att de fått prick gick bra. Men idag var det tydligen något annat. Då var det jag och louise som "spridit" ut det över hela skolan, trots att jag precis kommit när jag fick höra det. Smart att skriva på bdb en massa grejer också.

Hoppas ni fick ett litet helvete när föräldrarna fick komma dit.

Hemma från stan

Hej bloggis ;*
Nu har lossan och jag kommit hem från stan och vi fick en minst sagt rolig upplevelse där.

Inte nog med att sjuor (96:or) viker ut sig på bdb och sånt, utan de snattar också! Haha snacka om skämmigt. Har man inte råd med ett JC halsband så ska man fan inte ha något heller. Så himla löjligt. Och att kasta sig ut från affären när två andra ska gå ut som faktiskt BETALAT sina grejer & låta personalen genomsöka deras påse ifall de missat något är bara pinsamt. Stackars barn..

Jaja, hon blev haffad och polisanmäld i alla fall. Personalen sa att de aldrig gör undantag och det är bra. Hon i kassan var helt förfärad att små gör sånt. Dålig uppfostran kallade hon det, & det stämmer..

Jaja, louise hade i alla fall råd att köpa två tröjor som var jätte fina. Själv så köpte jag bara lotion och peeling, och lite godis till mig och älski<3

Sen åkte vi hem till bobbi och satt & pratade lite, sen gick han så vi blev själva. Nu har louise precis åkt så nu väntar jag på att mysa med söti <3

Bloggar senare, pussss


Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Stan med louise!

Nu ska jag knalla till bussen för där är louise, sen drar vi till stan. Shoppar lite kanske, och tar en fika. Mysigt!
Med lite tur kommer det bilder också ;)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Blivande hemmafru?

Hej bloggis! Nella hemmafru är här :)
Nu har jag diskat, tvättat av spisen, ställt in ny diskade saker i skåpen och torkat av diskbänken. Visst är jag duktig? Om robin skaffar ett bra jobb kan jag nog tänka mig att leva såhär =) HAHA

Ne, det skulle nog inte passa mig, jag behöver ut för att träffa folk. Så louise och jag har bestämt en dejt på stan, mysigt va? Så jag behöver nog sminka mig lite nu, och fixa mitt hår som blev helt cp efter duschen :(

Vi hörs sen, pusss!

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

 


Flyttat in i lägenheten

Hej bloggis
Nu har robin flyttat in i lägenheten och det är faktiskt riktigt fint.

Är på sämsta humöret just nu så jag ska inte skriva mer.
Som tur är så är det studiedag imorn.
puss

Bevaka bloggis :D ... bloglovin

 


Hatet blir för stort

Jag hatar att leva med ett hat mot en person som jag vet att jag måste stå ut med i all framtid. Det finns ingenting som kan ändra situationen, och kommer aldrig att göra. Det kommer sluta som det gjorde för dig själv. Att jag bryter tystnaden, att jag talar om exakt vad jag tycker och tänker om dig, och efter det kommer vi aldrig mer att höras av varandra.

Det finns något som kallas kärlek, men det är ingenting du har. Det ända du har är ett bra sätt att ge andra människor dåligt samvete, trots att de inte borde. Jag klarar inte det här, jag vill låta bli. Jag vill inte se dig som en självupptagen alkoholist som bara tänker på dig själv. Jag finns inte för dig, och du finns inte för mig. Men ändå så ska du alltid lägga dig i mitt liv, trots att du inte vet någonting.

Det finns ingen som förstår mitt hat mot dig. Att jag lever här är för att jag måste, inte för att jag vill. Helst vill jag bara lägga mig ner och dö, bara för att slippa att se dig mer. Jag fäller en tår varje dag för dig, för att jag hatar dig så himla mycket. Du och ditt överdrivna betende.

Ju mer jag skriver om det, desto mer förbannad blir jag. Så det är bäst att sluta skriva nu. Men jag vill avsluta med att säga en sak... Efter det här tänker jag aldrig mer tvinga mig själv att umgås med någon som jag hatar så mycket som dig. Men just nu så har jag inget val....


Bevaka bloggis  ...
bloglovin

 


Pulka!! :D

Hej bloggis ;*
Det snöar ute, har någon märkt det?
Självklart var det ett litet helvete att komma till skolan och mamma fick stanna på vägen för att det var så mkt snö att hon inte såg. Det går snö upp till knäna på vissa ställen, snacka om otrevligt! Men Ina, karro, robban och jag var ute och åkte lite pulka i alla fall, haha. Och det var minst sagt......snöigt ;d

Men nu ska vi äta lite mat snart, och sen efter skolan ska Louise och jag sola. Sen blir det till lägenheten med bäbbi <3

Bilder på karro när hon hade snö upp till halsen kommer senare :)

Bevaka bloggis :D ...
bloglovin


Goood morgon!

Godmorgon bloggis!
Jag har precis fixat mig lite. Eller ja...Slängtpå mig mysisar och foundation. Ska åka med mamma och pontus till skolan snart, jobbigt :(
Men det fixar sig!  Vi hörs senare, pusss!
 
Bevaka bloggis :D ...
bloglovin

RSS 2.0