Tänker inte..

..säga något annat än engelska oregelbundna verb

förklaringen på min usla uppdatering framtills på fredag

Juddan kommer ;d

Tjenare! Länge sen? Ah det var nog det..
Judit kommer hit senare, vi ska nog bara ut och chilla som de sötnosar vi faktiskt är ;) I morgon är det karlskoga festen också, nice! Men det blir nog väldigt nyktert för min del, det är ju trotsallt skola än..suger

Jaja, vi ska i alla fall hitta på något skojsigt, det blir nog bra. Jag hör av mig senare ;d


FUL DANS (video)

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
titta på mig (a'

http://fuldans.se/?v=aeushnhnav



~

Du ligger ensam i din säng
Nynnar på någon gammal tom refräng
Tänk om någonting kunde vara
I närheten av bra


Den gamla känslan bara gror
Ingenting blir längre som man tror

Du sjunker in i apati
När alla går förbi

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt

Det är tomt när ingen vet

Du känner dig helt transparant
Sliten och grå sådär ointressant
Tänk om dom visste hur det var
Att stå där ensam kvar

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen håller dig hårt då är det kallt

Det är tomt när ingen vet

När ingen vet när ingen ser din ensamhet
När ingen anar vad som sker, när ingen vet
När ingen andas mot din hals i hemlighet
När ingen håller dig hårt då är det kallt
Det är tomt när ingen vet

När ingen vet...


Godmorgon världen

Klockan är halv fyra och jag har precis vaknat till.
Danne kom hit en stund men han har gått igen, senare blir det nog att vara med Judit, hihi ;)


Ge & ta ;)

Nu ska jag städa för att känna att jag är värd grillat ikväll! :D

Läskiga människor..

När jag vaknade och kollade på facebook var det någon tjej som ville ha en gratis header när jag gav ut det för ca 2 månader sen(!!!)

För det första så tog jag de som mailade in först i första hand, alltså att jag gjorde headrarna en och en efter varje som mailade. Denna skumma tjej var en av de tre sista som mailade, och jag vet inte vad hon trodde, men det verkade som hon trodde att den skulle bli klar på en timme eller något. Hon mailade nya mail hela tiden och frågade "När är den klar, när är den klar?" och jag förklarade att jag har andra att göra innan henne men hon slutade inte tjata.
Så jag gav upp och skrev att jag skulle börja på hennes direkt. Då slutade hon att maila & tjata, och lite senare när jag frågade saker hur hon ville ha hennes bild osv så slutade hon svara. För några veckor sen mailade jag henne och skrev att headern var klar, men att det var något jag ville ha hjälp med som jag inte visste hur hon ville ha. Men hon har fortfarande inte svarat, så jag sparade hennes header och började med andras.

Nu, två månader senare eller något så får jag det här på fb. Helt ärligt, jag blir rädd för sådana här människor. Det känns som att hissen inte går ända upp där, faktiskt...



Hur kan jag få skit för att hon inte orkar svara? Om man inte gör det så är man ju inte särskillt intresserad heller? Men den där människan verkar ju vara lite speciell.....
En anledning till att börja sälja headrarna istället -då slipper man såna här.

Tröst äter på balkongen


Midsommar morgon

Har ni planerat eran midsommar? Hur?
Själv så ska jag nog med mina söta vänner och dricka lite. Men jag är fortfarande lite krasslig och har huvudvärk som sjutton, hoppas det går över. Haha..
Jag sitter här och leker med min nya älskling, helt underbar! ♥ MIN LEGEND!
Hihi, säg gärna hur ni firar eran midsommar! :)



Helt slut..

Vet inte vad det har blivit med mig den senaste tiden. Jag har ständigt ont i magen, huvudet, illamående och grinig/orkeslös. Känner mig mer eller mindre som ett hat objekt för mig själv. Det känns så himla konstigt.

Robin har hjälpt mig med massvis av olika apps till mobilen idag, skit kul! :)
Älskar den där snygga luren ;*


Robin är trött på smink

Japp -här om dagen undrade han om jag hade öppnat en sminkaffär i badrummet. Inte konstigt det, såfort jag är igång så är det smink överallt. Stackarn..jag borde nog bo med en bög som känner till allt det där med smink. Det är schampoon, balsam, hårinpackningar, mascaror, foundations, ögonskuggor, penslar, rouge, läppglans..allt!!!

Haha, så när vi var på stan häromdagen köpte han en liten back/låda. Jag undrade i bilen vad sjutton han skulle ha den till, så när vi kom in så ställde han den i badrummet och sa att jag skulle fylla den med mitt smink -så mycket som skulle få plats såklart. Haha, jätte gulligt utav honom tycker jag! Söt pojkvän jag har =)

Nu har jag gjort det, här får ni se resultatet. Jätte smidigt att bara ta fram den när man behöver sen :)




Kameran är då min underbara HTC Legend. Jag tycker bilderna är helt okej för att vara en mobilkamera. Här har jag ställt in högsta skärpan som ni kanske ser. Jag testar runt lämligen tills det blir perfekt ;)


Gårdagen :)


Igår hade jag fullt upp ;)

Förlåt för så otrolig dålig uppdatering igår, men jag hade faktiskt fullt upp och ingen tillgång till dator alls. Men idag tar jag igen det, det lovar jag!
Vill ni veta vad jag hade för mig igår, när jag inte hörde av mig till er? ;)

...


Ironiskt?

Godmorgon bloggen! Jag kom nyss från skolan. Pontus hämtade mig så åkte vi hem. Har precis ätit lite mat och sådär..
Satt och läste på Aftonbladet en massa smaltips, för jag måste verkligen bli av med magen igen!! Usch, det är hemskt. Men nu ska det fixas tänkte jag. Äta gott ibland, men i måttliga mängder osv. Sen ska jag börja gå ut och gå. Nu jävlar! -tänkte jag...
Precis när jag satt o planerade det här så fick jag ett mess av Eva, Robins mamma, att vi är bjudna dit i eftermiddag för att äta tårta. Gissa om jag skrattade åt mig själv. Det är klart att man inte tackar nej, men det var så sjukt ironiskt bara. Hahahaha! ;e


11 månader <3

Älskling och jag ska fira våra 11 månader tillsammans nu. Det blir chips, dipp, dricka & film. Mysigt va?? :D
Stort grattis till oss <3

Däremot är det ju inte fredagsmys ;)


Shopping för hela slanten ;d

Hello, saknat mig? ;)
Mamma, robin och jag åkte till stan för att Bobban skulle handla och mamma & jag skulle shoppa :D Och shopping blev det allt. Jag är skit glad just nu, hihi :D

Fem eller sex olika linnen tror jag det blev, ett par mjukis shorts och en kortärmad tröja typ + en mascara! Skit nöjd :D Kläderna är jätte fina fast det är "basic" ;)
Bilder kommer när jag får låna kameran av pappa igen.

Såhär glad är jag ;)


Ute i solen

Ååh vad underbart det känns. Sommarskolan är ju nästan rolig, haha. Och nu har Gurkis hamnat i min grupp också, underbart! :)
Hans mamma hämtade oss efter vi hade slutat, så bjöd hon på max, värsta gullig!! :$

Nu sitter jag här med min cola, hamburgare, dator och mobil i solen, så skönt! Ska snart börja på en header beställning som jag fick igår, roligt! :)

Så här ser det ut framför mig just nu, så sommrigt :D


Anorektiker?

Japp, när jag tvingar i mig frukost ser det ut som att jag har anorexi. Lite läskigt faktiskt..
Tyvärr så hinner jag inte skriva mer än detta för pappa kommer och hämtar mig om 10minuter, då bär det av till skolan idag igen..

Jag låter bilden tala för sig själv sen...



(.....Nej jag har inte ätit upp hälften och sagt att det där är allt jag ska äta. Nej jag har inte anorexi. Jag har bara sjukligt svårt att äta dirket när jag vaknat :).....)

Hmm..godnatt!


C/o segemyhr har börjat sändas igen!!!! :D

Nu blir det kyckling och pommes med älskling! :)
Mysigt va? Jag har världens bästa pojkvän<3 Det är inte alla som nästan får en utskällning för att de städar va? Robin anser att det inte finns inget "kvinno & mans -göra", det är skitbra! Heja min pojke, såna borde det finnas fler av.. Fast jag städade ändå ;)

Återkommer! :d


[Header!!]

Som många vet så gav jag ut bloggdesigner för ett tag sen, innan jag skulle börja sälja. Men de tiderna är över nu. En header kostar 20kr och en hel design 50kr. Billigt -men ändå lite. Det tar trotsallt bra mycket tid från min fritid att göra dessa.
Så nu har jag gjort ett förslag på hur bara en header kan se ut. Denna är tillsalu om någon skulle vilja ha just den, annars får man välja själv hur den ska se ut såklart.

Alla beställningar/frågor tas på mejlen:
[email protected]

a

Kommentarer jag hatar...



Ingenting mot just den här personen, utan själva grejen att jag får ca 10-20 stycken såna varje dag. Varför vill man tigga till sig läsare? Känns inte det ganska hemskt..? Jag skulle inte tycka det vore roligt om jag visste att mer en hälften av alla mina läsare är mutade.
Dessutom är det väldigt jobbigt att ta bort dessa kommentarer. För jag vet att de har suttit och tagit sig tid att skriva det, men ändå. Jag följer bloggar jag anser intressanta, inte någon som bara vill byta läsarsiffror.
Vem vet, en dag kanske jag anser din blogg för intressant för mig att läsa..

Tack för mig! :)

Sommar...skola

Godmorgon! Just hemkommen från skolan, eller snarare sommarskolan. Det suger hårt att behöva plugga när alla andra sover, men men..
Pluggade i tre timmar utan stopp, men fan vad trött jag var alltså..

Nu ska jag snart ta en kort tupplur och sedan umgås med Sofia tror jag <3


Bild sen i julas på mig och älskling <3


Skola imorgon ;p

Det blev bara glass med kära Sofia, för Judit stannade hemma istället. Men vi hade trevligt ändå, vi satt o kommenterade varenda jävel som gick förbi tillsammans med Martina och Amanda, haha ;) Sen drog vi alla hemmåt och nu ska bobbi till Shell och jag ska duscha & sen sova. Det är ju skola imorgon, tagga....

Men men, så är det när man inte gör det man ska ;p


Jag och Sofia tog en magnum mandel var, så himla god! ;p


Glass & snack med flickorna! :)

Nu ska jag åka till Sofia tillsammans med Judit. Vi ska åka o köpa glass och sen sätta oss o prata någonstans, mysigt! <3
Mina flickor det :D <3

Sanningen är nära dig

Jag tycker det är underbart skönt i vissa fall att det finns idioter i den här världen. Att det finns såna man aldrig kan sluta hata. Såna som ljuger för andra för att de själva inte vågar tala sanning. Såna där kräk som kravlar runt och gärna tar omvägar när de ser en själv, bara för att de inte kan stå upp för det de sagt.

Sånadär som man har kallat för vän helt utan att veta varför. För det finns ingen sämre vän än den där som man alltid måste passa upp på. Den där "vännen" man måste följa med till stan såfort hon vill, men utan att hon kan göra ett skit tillbaka. Den där "vännen" som ringer mitt i natten när man sover som skönast, bara för en skit sak. Den där "vännen" som tror att hon kan göra vad hon vill utan att få tillbaka.

Men din lilla bortskämda bitch, du ska få veta att man ljuger inte om folk eller går bakom ryggen på dem bara sådär. Jag är trött på ditt emo beteende, som att varje dag är skit. Du letar ju förfan efter problem så nu får du skylla dig själv -att du hittade ett problem du inte blir av med ;)



Grym huvudvärk!

Jag vaknade nyss..Med en extrem huvudvärk! Härligt, eller inte....

Inatt kollade i alla fall Älskling och jag på filmen Duplex. Den var rättså bra faktiskt, haha! Fast slutet var ganska konstigt, inte precis som man trott att det skulle bli. Men men :)

Idag ska jag umgås med min tvillingsjäl Sofia <3 Om jag mår bättre sen vill säga. Och imorgon är det skola igen, wiiiihiooow!


När kommer tårtjävel?!

Fan, hela jäkla dagen har den där förbannade tv:n stått på. Och till det ovanliga har det bara varit ettan också. Nu de senaste två timmarna har jag suttit och väntat på den där förbannade tårtjäveln som de sa skulle synas i tv runt 22, sen 23 och nu lär det bli runt midnatt!! Herregud, jag vill ju kolla film nu ;(



INGEN BILD

Det finns filmer...

...som jag aldrig växer ifrån. Det känns faktiskt lite läskigt.. Men då menar jag inte Disney filmer och såna, för de kan ingen växa ifrån. Men andra..
Till exempel Fjorton suger & Rosa the movie.
Jag älskar dem!!! Fortfarande... Eller så är det bara jag som inte är helt frisk, haha ;)









Bröllopet

Haha ja, jag måste erkänna att jag har suttit o glott på det i två timmar nu. Fast jag har tyckt att det suger att det bara har stått om dem senaste tiden. Men men..
Jag fick ett sms av mamma att titta på fyran, att bröllopet var igång. Jag skrattade och skrev tillbaka att jag har suttit bänkad från innan klockan tre. Haha.. Fast jag tittade på ettan då ;)

Hoppas det är slut snart för jag börjar bli hungrig..suck! ;e


Aftonbladet

Godmorgon!

Eller nej..ingen godmorgon idag heller.
Gick & la mig igår runt tolv med feber & extremt illamående. Vaknade med feber, halsbränna & huvudvärk i massor. Hade bestämt med Sofia idag, att vi skulle göra något men jag vet inte nu alltså. Skulle behöva gå o lägga mig igen faktiskt, buhu stackars mig! :(

En gammal bild som jag har tagit :)


Fredagsmys!

Har precis träffat söt Sofia. Vi satt & pratade en hel del, alltid så trevligt! <3
Sen drog vi till godishuset och väntade på Markus & när han kom så drog jag till min älskling. Nu ska vi titta på film o smälla i oss godis, mums! <3<3

Världens bästa vän!


Suck, stön, orka...

Ååh vad irriterad jag blir. Har mått jätte konstigt hela dagen. Typ illamående och trött. Nu är jag hungrig också, gissa om jag är förbannad! Suck..
Och robin o jag kommer inte överrens om vad vi ska se för film heller, så nu skiter jag i det! ;s

Hörs senare när jag är på bättre humör...

Laptop skins/skydd

Tittar runt lite på laptops skins, dels för att jag tycker att det är så himla fint, och dels för att jag flyttar datorn vart jag än ska. Det känns som att jag borde skydda den bättre. Men frågan är hur lätt man egentligen tröttnar på det.
Ska kolla runt lite mer och se vad jag hittar.






Det finns en hel del, det här är bara några av dem. Kanske de som jag mest är intresserad av. Men har ni några förslag så får ni gärna hjälpa till :D

SEGELRESAN I VACKRA BILDER! [del 2]

Dag nummer två. Alltså lördag :) Foton från morgon till kväll. Mest foton ute på öppna vänern, helt sjukt underbart ;d! Del 3 kommer också snart :D

Här åt vi frukost :)
Johan, David, Jenny, Yasmine, Josef.

Åmål & jag bakom kameran.


Åmål var bäst på att steka ;d


Pytte lite av öppna vänern där ;)


Josefs fötter ;D


Havet ;)


Ett gulligt litet hus :)



Josef & Åmål gillar livet ;)


Vackert...!


Åmål spelar & sjunger :)


Igen ;)


Yasmine solar


Åmål läser mamma D ;)


Yasmine


David! :D


Josef skulle bada ;d





Jag tror att det var kallt...


Blöt ;e


Inne i de där har jag varit med pappa när han jobbade :)


Fint!!!


Spökbåten :o


Ballongseglet! :D


Sjukt cool bild ;)

Vad är vatten & vad är himel ?;p


Åmål spanar ;D



Så vackert :)

SEGELRESAN I VACKRA BILDER! [del 1]

Här kommer alla underbara bilder från segelresen som kyrkan anordnade :)
C O P Y R I G H T © By Nella


David som precis har kommit på båten :)



Yasmine, Jenny & Åmål som väntar på att vi ska börja segla :)


Inte ens all packning...


Åmål steker ;)


Åmål igen..vilken linslus :D




Jenny blir livrädd när båten lutar ;d


Ett fint kort bara :)


Johan, vår seglare :D



Den sidan av ön som bastun fanns på :)


Fortfarande vid bastun :)


David som blev sjuk samma kväll som vi kom dit ;(



Solnedgången var hur fin som helst!


Solnedgången...


Solnedgång.. :)


Kom ihåg att bilderna inte är redigerade, alltså..det var verkligen såhär fint! :)


Jenny :)


Jag ;d


Solnedgången :)


Fintfintfint! :D


Maten vi åt första kvällen, hur gott som helst! Vitlöks marinerad fläskfilé och grillsallad :) MUMS


Josef & Johan inne i båten på kvällen. Vi pratade, skrattade & spelade kort :)


Mysigt var det i alla fall :)


Det var första dagen & kvällen. Jätte mysigt och vi åt så himla god mat! Synd bara att David blev sjuk och sov bort det mesta av kvällen, men han blev bättre och det var det som var huvudsaken. Vi hade jätte mysigt, och efter den sista bilden gick vi och la oss. Yasmine och jag sov där all packning var, men jag kunde knappt sova någonting den natten så dagen därpå bytte jag sov plats.

Mer bilder kommer i del två, om någon timme :)


Godmorgon!

Nja, godmorgon är svårt att säga. Robin vaknade skit tidigt, så jag vaknade också. Sen började han att lyssna på musik och mobiler ringde o gud vet vad.. Så nu gav jag upp & tänkte att jag får väl göra något vettigt istället. Men det är svårt med den huvudvärken jag har nu alltså..

Ett inlägg med så mycket bilder som möjligt  från segelresan kommer senare :)


Natti inlägg

NU ÄR JAG TRÖTT SÅ JAG SKA SOVA,
GODNATT! <3



Tips för dig som har tråkigt

När man har tråkigt så går man in på Kissies blogg.
När man inser att hon knappt uppdaterar där så
går man in på Kenzas blogg. När det blir för tråkigt
där så läser man aftonbladet och inser hur tacksam
man är för att man får vara sig själv..

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7317948.ab


Inte lite små hemskt eller så? Om det ens stämmer alltså, för gör det det så är det väldigt sjukt. Och ännu mer otroligt att någon ens vill jobba där. Jag skulle säga upp mig innan jag ens blev anställd.
Men nu är det ju aftonbladet vi pratar om också......


Mobiler ger huvudvärk!

Har suttit och googlat hela dagen på HTC Legend, Desire & SE Vivaz.

Vivaz är utesluten, enligt väldigt många är det tydligen en skit mobil som laggar väldigt mycket, stänger av sig själv osv. Det ända som är bra (av det jag har läst) är kameran. Så bort med Vivaz!
Dessutom har jag lovat mig själv att inte köpa någon SE mobil på ett bra jävla tag framöver. De har ju tappat allt som har med teknik & fabrikspyssel att göra.

Nu är det HTC Legend & Desire kvar. Har googlat som en galning och det verkar vara som många påstår -det är bara processorn som är skillnaden. Och designen såklart.
Det lutar åt Legend hållet för att den är så mycket snyggare, och ser smidigare ut. Frågan är bara om den duger till lilla mig?

Men det hoppas jag, för ikväll beställer jag den ;)!

      

Ett måste att fira sommarlovet ;)

En skit bra kväll igår! Tack alla <3

Vissa gömde alla sina cider och fick leta i skogen bra länge innan de blev upphittade
Vissa förstörde tänderna genom att försöka hjälpa mig
Vissa fjortisar ringde snuten
Vissa hade jääävliiigt kul ;)



Sofia, Judit, Robin, Matilda, Sukram, Danne, Frida, Fesse, Zezze, Zacka, Kim, Adam, Simone
<3!



Bild på mig & Carina här om dagen ;)


Snart äre fest!!!!

Sommarlov snart ;)
Kommer nog sakna österleden lite ändå....

Äta, färga, sy

Drog hem efter middagen med niorna, satt ju vid de mest livade personerna någonsin, suck! Haha, men det var roligt :)
Sen kom juddan hit & jag färgade håret på henne, skit svårt ;e Hoppas hon blev nöjd <3
Nu ska jag stressa hem och låta mamma sy in min klänning som är lite förstor, hehe..

Stress!!



Godmorgon!

Vaknade med håret åt alla håll imorse (eller för 20 min sen).. Har precis vaknat till liv, men har en fruktansvärd huvudvärk, hoppas den går över senare. Vi ska ju trotsallt käka avslutningsmiddag alla nior, så lite fräsh måste man ju få vara :)
Judit och jag ska ner till lägenheten och fixa oss, men jag vet inte hur det blir med det...Hon har ju inte vaknat än, haha ;p

Nu ska jag i alla fall fixa till håret så att jag slipper se ut som en häxa resten av dagen...


~

Ingen livslust kvar längre..
Hur mycket jag än försöker så lyckas jag aldrig bra..
Magen värker, skriker hur dålig jag är.
Hur lite jag är värd..
Jag orkar inte leva såhär..

Skön dag

Nu har matte & judit gått. Så robin hjälper mig med engelskan idag IGEN!!! Världens bästa pojkvän har jag <3
Sen ska vi duscha & jag ska testa mitt nya silver schampoo :) nice va?
Hör av mig om det senare, pusss!


Solat & visar halsbandet

Har nyss kommit hem från solariet. Solade 20min, så jävla gött!
När jag kom ut satt frida och zezze o väntade, så satt vi & pratade lite. Sen kom alla söta cp barn och jag drog neråt. Nu ska jag & kanske robin (om han vaknar) gå ner o grilla med de :)
Pusss!



Halsbandet jag köpte
;)


Nöjd

Hemma från stan nu. Köpte silver schampoo, ett långt halsband & en jeans jacka. Riktigt nöjd! :)

Gjorde en sönderbränd omelett och nu verkar det som att hela stan tror att det här en fritidsgård, trevligt.....

HEJA BLOGGPARTNER!

Åh vad glad jag är nu! Mitt bloggpartner konto stängdes ner precis när jag kom upp i summan så man får utbetalning, men jag förstod aldrig varför. Ett antal mail fram och tillbaka mellan mig och företaget blev det, och de påstod att jag hade fuskat mig till pengarna, hur man nu gör det? Men haken var den att IP nummret var från uppsala, och då är det rent av omöjligt att det är jag!

Hur som helst så stängdes mitt konto under utredningen. Sedan hörde jag ingenting mer ifrån dem.

Igår mailade jag och undrade vad de kommit fram till, och varför jag inte kunde logga in. För mig kändes det som en stor besvikelse, med tanke på att jag verkligen inte har gjort något fusk alls, och jag har heller inte bett någon göra det.

Hur som helst så fick jag svar imorse, och de skrev att vi kunde göra så som jag föreslog, att inte betala ut de pengarna som ev. är fuskade, men att låta mig ha kvar mitt konto. Det känns som en stor lättnad för mig. Jag är van att straffas för vad andra gör men det här ville jag verkligen inte gå med på.
Så heja bloggpartner och vårat sammarbete! Det är ett bra företag :)


Måndag!

Första dagen på en ny vecka. Jag skulle egentligen med klassen till Espenäs men jag måste plugga istället, och sen när http://soofiiastenquist.blogg.se/ har vaknat så sticker vi till stan & shoppar :)
Funderar på att dra upp och sola innan, för jag flagnar på axlarna ;( INTE SNYGGT!
Men men...



DONE! :D

Klar med engelskan nu, bara en sak kvar och den gör jag imorgon :)

Imorgon blir det även stan med min saknade Sofia, yey!!! :D <3
Ska köpa en bolero eller jeans jacka, vet inte riktgt vilket av dem.. Vad tycker ni passar bäst till en vit klänning?  Vill ju gärna att den ska passa bra till andra kläder i vardagen också.

Sen ska jag köpa ett nytt silverschampoo och lite smycken osv... :)



ENGELSKA SUGER

Nu är det engelska arbete som gäller!
Älskling är bäst, han sitter och hjälper mig jätte mycket, puss på honom! <3



Grilla?

Kanske drar ner och grillar med Fesse, frida, reiik & sebbe snart. Eller så drar jag hem, kanske behövs det med. Blev ingen solning idag heller, om jag inte drar hem förståss. Då lär jag ju sola :)

Håret är i alla fall urtvättat nu & sånt, haha. Har även mailat bloggpartner. GRYMT besviken på de faktiskt...


Hahahaha skön bild sen i vintras! Mickes moppe & robins keps ;)


Ina är bäst :D !

Sitter med färg i nu ;)


Nu är jag happy! :D

Snälla ina lovade att färga utväxten på mig senare, jätte gulligt! :D
Hon är kung på det (a'



Fullt upp!

Mobilen ligger på laddning.
Smörjt in ställena jag börjar flagna på.
Tvättat bort sminket.
Satt upp håret.
Funderar på att göra vofflor till älskling.
Sen ska jag gå till mormor <3


Känns äntligen som att blogga är en rolig sak, inget måste :)



Blir dess skor till skolavslutningen btw... ;)

Sminktips till avslutningen?

Jag har verkligen inga idér alls! K inte på någonting.
Ska jag ha sotade ögon?
Eller kanske naturfärgade?
Ska det vara en neutral sminkning?


Haha jag har problem nu :(

HJÄLP MIG?? :)



Bilder lånade av http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg





?


Äter choklad till frukost....

....mums!

Idag måste jag fixa solkräm och sen sticka o sola. Eftersom att jag är liv rädd att tappa färgen så tar jag väldigt bra hand om den, haha..
Ska nog köpa hårfärg också, undra om ina fortfarande har tid att färga mitt hår...? ;p


Fixade mina naglar igår med, så här blev resultatet!


Köpt en avslutnings klänning nu! ;)

Åkte till stan med mamma o bobbi runt ett idag, robin skulle byta sina byxor och jag skulle kolla efter en avslutningsklänning, och jag hittade en!! Den var såklart vit, och jätte fin :) Skit nöjd, för jag och klänningar brukar inte gå ihop så bra...Men den här gången så! :)

Imorgon måste jag upp o sola också, haha. Bättra på brännan från segelresan :)

pussss


WIIIIIIIIIIIIIIIIIIHUUUUUI!

JAG FICK G PÅ MUNTLIGA ENGELSKA!!!!!!!

Bättre idag

Japp, skolan gick bra mycket bättre idag! Yey.. :)
Skulle till stan med cata efter skolan men det blev inget för jag var tvungen att hjälpa pappa hem med motorcykeln. Det gick i alla fall bra. Sen blev det hem & pyssla ihop lite saker. Älskling fyller ju år imorgon, hihi! :) 19 år blir bubben min <3

Han väntar tills klockan blir tolv så han får öppna paketet jag tog med hit, haha söt!
Innan klockan tolv får han absolut inte öppna. Då måste han supa ner & droga mig först :)


Bilden tog jag i helgen på segelresan, underbart!


Palla leva alltså...

Jag gick till skolan med en sjukt skön energi. Jag tänkte att idag då jävlar! Idag hade jag tänkt att jobba undan så mycket som möjligt & även lämna in min mvg uppsats i svenska. Sagt och gjort, men drömmar krossas som vanligt. Helt plötsligt, bara sådär blir jag sänkt från vg-mvg till "knappt ett G"?!?
WTF

Jahopp, och efter det skulle jag ha engelska muntligt för att ev. få G i det. Grattis till mig, fick inte en sekund ens.. Och som grädde på moset så har jag ingen mobilladdare & halvvägs till Benjamin stannar moppen. TRO FAN ATT JAG HAR HAFT EN HELVETES DAG!

Det enda som var bra att älskling och jag bakade bullar, mums!  <3
Min pälski, älski, sötnos, bubbe, gullunge <3!


Sov gott ni som kan! :(


Skola, skola, skola

Nu börjar jag känna att bloggandet är påväg tillbaka. Fast jag vet inte, det känns mer som att jag kommer sitta och skriva ganska långa berättelser istället för att skriva något kort om dagen, men vi får se.
Snart ska jag till skolan i alla fall. Ska lämna in min uppsats jag skrev igår till svenska läraren och sedan ska jag plugga matte för hela slanten. På något sätt känns det som om jag fixar det här nu, jag hoppas verkligen det!! :)

Nu ska jag sminka klart mig och sen dra upp till skolan ganska fort. Pusss





Nu är jag klar!

Nu har jag skrivit klart min svenska uppsats som ska bli ett brev till en av de kommande sjuorna. Hoppas faktiskt på ett bra betyg där, kanske ett mvg? Hoppas!
Sen fick jag ju även mvg på bilden, jävlar vad underbart, jag höjer mig de sista veckorna. Mohahaha! Den ni ;)

Efter skolan drog jag till fesse en stund, satt o pratade och han är fan som en tjej! Inte ens han kunde komma med ett bra förslag på present till junior :( Men jag fixar det i veckan ändå ;p

Sen stack jag till Sofia och vi hade lika trevligt som vanligt. Underbara människa! Tänk att man kan ha så mycket gemensamt med någon som man minst anar? Jag älskar dig vännen <3

Efter det drog jag hem och åt mammas goda mat! :)

NU är jag hos älskling igen, och vi ska väl sova snart... Natti!




Skit rolig dag :)

Skit rolig kväll med söt sofia & judit! Även marcus & markus ;d

Imorgon ska vi söta flickor plugga tillsammans och laga mat, underbart! :) <3




Senare på kvällen gick jag hem till min älskling och lagade mat åt honom. Sen mös vi och hade det jätte gosigt, min pojke! <3<3<3


Nu ska jag sova ..
;)


Jag vill ha en pall, palla..

Borde uppdatera om helgen, men jag orkar inte.
Gör det imorgon i stället :)

Trött & sliten!

Efter den här jobbiga dagen är jag helt slut faktiskt. Har jobbat skit bra i skolan och även nu hemma. Jobbar tillsammans med Tobbe, visserligen har han gjort mycket mer än mig, men jag försöker faktiskt också! :) Har i alla fall skrivit en uppsats och gjort två framsidor.
Nu är det bara två svenska uppsatser kvar och ett par prov. Måste fixa det!!!


Ska gå & lägga mig nu. Imorgon kanske det bär av till..............

Ner grävd & sur ;d


~

Jag är någon slags reservvän, okej. Jag accepterar det,
men jag hatar när folk ljuger o säger saker men sen gör
något helt annat. Tack, tack så jävla mycket... då vet jag!

Vilka fittor?

Nu är jag hemma!
Drog ner till stranden en stund där älsklings Judit & Sofia var, även Simone & Yasmine. Efter en stund drog Judit, Sofia & jag till Judits tillfälliga lägenhet. Sassa & jag städade medans Juddan gick ut med vovvsen som förövrigt är helt besatt av att äta på saker.

Sen drog vi till donkan, blev en cheese burgare & en maräng svich. (Ni får ursäkta min stavning...) De andra käkade mat. Sen fick vi höra av personalen helt random "Vilka jävla fittor som sitter och äter!" ?!!??!?!%¤&%#"
Vad är det för jävla uttryck? Gjorde vi ens något, mer än att åt deras halvtorra burgare och pratade om livet? Tittade vi ens på henne? Sa vi något om henne? NEJ!
Vilka jävla horor som jobbar där alltså....
Okej om du har ett skit jobb som du vill bli av med, men låt det inte gå ut över oss :)


Sen stack vi till stacken en stund, spelade kort och sånt. Mina tjejer det! Älskar er båda enormt mycket, och imorgon sticker Sofia på hajk, sug! :(



Mot stranden....

...trots att jag fryser!
Jaja får se hur länge det blir. Tänker ju inte bli sjuk nu sista dagarna.. Det har jag inte tid med.
Ingen större lust heller. Känns lite som att det kvittar. Skit samma..

Har i alla fall städat hela lägenheten nu, efter att man blev utslängd av Ivan. Bara för att vissa inte kan stå för vad de säger..Uppretande! Men men.....

Saknar min bobbi också, när han nu har lust att komma hem :( <3



RSS 2.0