Bad girl

Hihi som jag har skrivit tidigare tog jag hellre sovmorgon & gosade med älski än att gå till skolan. Har legat & kollat tv mest hela dagen, & några timmar sov vi. Min baby & jag<3
& Jag måste säga att det känns helt underbart att det snart är jul, åååh va jag längtar! Den stämningen alltså.. & alla paket (a
Och efter det är de nyår & då blire festa ;$ hihi

JAG LÄNGTAR!
Vad önskar du dig i julklapp? :)

(klicka på bilden så blir den större)

Hos älski

Vaknade runt tio, halv elva. Egen sovmorgon alltså. Sen åkte jag ner till Robin & väckte honom. Vi gick till ica, köpte lite mat och nu har vi precis ätit. Ska väl gå till honom nu så han får lite sällskap :)
Vi hörs senare, pusss!

jag och mina gamla bilder..


Palla

Efter allt jag genomgått.. Alltså nej, det blir för mycket. Jag orkar inte länge till..
Förlåt till de närmaste...<3

Du har ingen respekt fast du tror det,
hur högt du än skriker kommer ingen någonsin att lyssna.
Vad du än gör så kommer ingen att se dig.
Hur mycket du än försöker,
så kommer ingen att be dig om hjälp.
Trots att dina ögon är som diamanter,
så kommer ingen att kalla dig vacker.

Hungrig, trött, ont i huvudet & magen..

Idag är det synd om mig! Har haft ont i magen & huvudet sen jag vaknade imorse, runt sju!!! Sen har jag inte ätit sen igår kväll & är riktigt hungrig nu faktiskt.
Dessutom orkade jag inte plocka ögonbrynen förut så jag drog till med hårborttagningsmedel, jotack.. Gissa i vems ansikte det svider som fan? Jo mitt. Åh vilken underbar dag.
Jag har bara lust att gå & hänga mig..

Detta är iaf vad jag har orkat göra, på hela dagen..


GRATTIS LOUISE!

GRATTIS LOUISE!
Idag fyller du femton år, & nu kan du äntligen cykla lagligt utan hjälm,
men vem behöver cykeln när man får åka moppe? ;d
Pippmyndig äru också, yey :D

Säg grattis;
http://llouisejensen.blogg.se/


Sjuk?

Jag har varit trött & hängig ända sen imorse, och på rättså otrevligt humör. Har lust att vara elak mot allt & alla, men så ond är jag ju inte.. Tänkte städa lite, men jag har inte orkat. Jag har så ont i huvudet så det är inte klokt. Men det är första advent och jag borde nog faktiskt fixa rummet lite, för känslans skull liksom.

Jätte kul med massor av kommentarer så kommentera mera (a

Pusss
ruskigt gammal bild..


Första advent!

När första ljuset brinner
står julens dörr på glänt
då gläds vi åter alla att fira få advent


Mina skor

Mm, rent panik köp så blev det ett par nya Reebok, och jag ångrar mig redan! Jag tål inte blöta strumpor, men då kan jag heller inte ha såna här tydligen.

Team Sportia: Nej, de håller bort vatten riktigt bra. Impregnerar du de också så ska de inte bli blöta alls!

Ha, jo visst. Vem var det som kom hem med genomblöta strumpor igår då. Trots impregnering två gånger.. -Jo jag! :)

Men jaja.. Här är de i alla fall. Jag satte på de guldiga skosnörerna som var med ist.

Valde iaf inte efter utseende..

Bitch



Kul att börja dagen med ett surt inlägg, men vafan det verkar behövas. Vissa är ju såna jävla idioter så det är inte sant. Det finns många sorters folk men endel går mig på nerverna. De där som aldrig fick lära sig när de va små att man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad. Såna som tror att de kan säga & göra saker och att folk inte får reda på det sen.
De där som ber om tjänster efter att de har gjort något idiotiskt mot en person, såna kan bara dra åt helvete. Jag hatar falska personer. Dessutom såna där som bara bryr sig när det har hänt något, och som aldrig annars pratar med en. Det blir bara för mycket ;s  Är det bara karlskoga det är fel på eller är det hela landet? Man kanske borde flytta ett tag för att se..

Tänk vilket bra land vi skulle ha om man fick skjuta dessa exempel....


Hemma från biomys!

Hej på er (a Robin & jag kom precis hem efter att vi gick till stan. Stannade & käkade pizza på picasso och sen gick vi till bion. Rätt mycket folk för att vara lilla karlskoga. Filmen var helt okej. Mycket "pang bom, så äre" och lite för lite förklaring om hur saker hände. Dessutom försökte de med skämt där det passade som minst, ett litet -. Annars va filmen bra. Mycket som hände & det känndes verkligt.

Nu har jag mina nya skor också, bilder kommer imorgon :)

Nu ska älski och jag mysa & kolla mer film. Och jag ska dricka mina power king & se till att jag håller mig vaken ett tag, puss!

Btw;
Mötte Ina en stund när jag var hemma också. Jag fick hennes lösögonfransar så nu är Nella happy, TACK! :D

Godmorgon

Godmorgon folket (h Robin & jag vaknade nyss, & jag är rätt trött än. Fast jag har sovit i ca 13 timmar ;o Ska fixa mig lite & sen ska jag nog upp till bråten en stund. Ikväll blir det myskväll med älskling. Käka pizza, kolla på bio och sen hem & mysa <3
Pusss

Blöt!!!

Usch, har precis kommit in efter att ha varit ute med massa folk. Typ fesse, matilda, zzacka, cribbe, rasse & såklart baby <3 Gick omkring lite i sandviken och sen mot stan. Vissa var ju mer fulla än andra ockå, hihi. Nu är vi i alla fall hemma och ska kolla film elle något. Jag vill bara torka nu, det spöregna ju ute :(

Dessutom hann jag inte prova mina nya skor, buhu...

älskar dig!
(papparazzi bild (a' )


Jobbig dag

Ni vet ju redan hur dagen började, med syon och allt det. Sen efter lunch gick Karro, Lisa & jag till ica för att köpa godis & dricka till filmstunden på ö19, sunes jul<3 Rätt okej avslutning på dagen med tanke på att jag hade gjort ett prov som jag tror gick ganska bra.

Efter skolan mötte robin mig. Vi gick till ica & köpte julskinka. Sen gick vi hem och gjorde i ordning den, den blev jätte god :) Efter det kollade vi lite tv och jag somnade. Snacka om att jag är trött asså!

Nu är jag hemma en stund. Har satt på musik bra högt för att slippa bry mig om andra och chillar här på bloggen. & vet ni? Jag älskar att blogga! Det är min blogg och jag bestämmer allt. Snacka om att det är frihet. Jag bestämmer vad och när saker ska skrivas och det är så himla underbart!
Men nu ska jag deppa med min musik igen, hihi.

Dagens ASgarv;
Tjockis Lisa får efter idag, special byggda stolar då de gamla inte klarar av henne.
Ampe får pris i teknik efter att han i samma veva som incidenten med stolen, lyckades ha sönder tvn.



RIP!


Begåvad eller bara oturs drabbad?



Ibland ställer jag mig den frågan faktiskt. Vissa ser det som en begåvning, men den som råkat ut för det vet att det är ett rent helvete. Att känna på sig saker, att veta vad som ska hända innan det faktiskt sker. Ibland kan det bli för mycket. Att veta att saker kommer att ske, utan att man på något sätt kan stoppa det vad man än gör. En hemsk upplevelse.. Och idag säger jag bara, vad var det jag sa? Varför hade jag rätt igen om vad som skulle hända, varför har jag kännt på mig det?

Varför just jag?

Alltså, vissa tycker att det vore coolt att veta, men då kan jag säga att det är det inte. Det gör livet dubbelt så jobbigt än vad en tjej i tonåren redan har. Att veta att någon i familjen ska vi svårt sjuk igen, att veta att lugnet bara varade i några dagar, att veta att man inte kan göra ett skit åt det.... Det skrämmer mig..

Hos bobbin!

Hihi hej igen :)
Nu är jag hemma hos robin, vi ska göra i ordning julskinkan, mums! Och sen ska jag nog hem lite och kolla på mina nya skor, om de verkligen är något att ha. Lite kräsen men just nu känner jag mig mest desperat. Har de mest tattiga och slitna skorna nu, från förra året!!!! ILLA.

Sen när jag kommer hem ska jag även uppdatera med lite bilder från vad som hände i dag i skolan. Något att skratta åt får ni ju i alla fall ;d

Nu ska jag hjälpa robin, pusss


Trött!

God morgon, elle något :)
Kom faktiskt till skolan kvart över åtta, värsta duktig. Träffade syon då och fick klart för mig att jag måste gå ut med vg & mvg i ALLT. Suck :( Omvårdnad eller barn & fritid?

Vi ska gå & äta snart, efter lunch ska vi kolla sunes jul! :)

Pusss


Skin skin?

Ge mig jul, nyårs fester och sen direkt sommar, snälla! Tänk va skönt om året skulle se ut så.. Två veckor av extrem längtan till jul, en dag nyår, och typ 51 veckor med sommar och sol. Skulle inte det vara underbart?

Men nej..jag får sluta drömma nu. Eller kanske fortsätta? För jag ska faktiskt sova snart, hihi. Godnatt!

Snowie! <3


Snart sandviken!

Pappa kom precis hem och har köpt en ny bil. Ni får se bilder imorgon.
Nu ska jag ner till sandviken en snabbis medans pappa hämtar pontus. Hihi, har ju inte träffat robin på hela dagen..




Suck

Irriterar mig sjukt mycket! Mardrömmen jag hade i morse, det känns som att den stämmer nu. Pga ditt betende. Men jag vet att den inte gör det & det förvirrar mig sjukt mycket! ;s Blir bara irriterad när folk beter sig som småbarn. Åhh va jobbigt!

28 dagar!

Varför är jag...jag?



Ibland känner jag mig meningslös, att jag inte räcker till. Att jag inte uppfyller de krav som jag vill, att jag inte kan vara med alla hela tiden. Att jag inte klarar att vara bra. Men ibland upptäcker jag mina starka sidor, att jag faktiskt är en bra person. Jag menar..hur mycket förlåter inte jag folk? Jag förlåter alla som ber om det, vad de än har gjort. Inte vet jag varför...jag bara är sån. Och folk som känner mig vet om det, och vissa kallar det en dålig sida, men fuck u! Det är bra. Vem vill inte ha vänner?




Förresten så har jag fixat Sofias blogg, hihi. Hoppas hon blev nöjd i alla fall ;d Det som var bra var att den blev inte fullt så rosa som min var tidigare, men ändå rosa :)

http://soofiiastenquist.blogg.se/

Stackars mig!

Jag städar nästan varje dag men ingenting händer. Kan det vara så att jag bara säger att jag ska städa? Möjligen.. Men nu ska jag städa, så jag slipper tänka på det sen. Hoppas jag klarar det. Nu innan har jag suttit och drömt lite....

Louise och jag har letat efter speciella linser också, som gör ögonen större. Och tjoho, jag hittade de precis! :D Men tro inte att ni ska få den sidan. Det fick bara louise ;*

Jag saknar det gamla



Är det bara jag, eller har andra avenyn blivit något helt annat? Lite sent att tänka på det nu kanske, för det har pågått ett bra tag. Men jag tycker att det bara handlar om de vuxna nu. Att de skiljer sig, skaffar en ny, är otrogna osv. Det är det ända som händer känns det som. Var tog alla roliga karaktärer vägen? David, Jossan, Olga, Karim.. Framförallt så saknar jag Jossan extremt, och Olga en del. Kan inte alla unga komma tillbaka och det blir som förut när det hände lite mer än samma saker hela tiden genom varje avsnitt. Det börjar bli lite tråkigt faktiskt...


Godmorgon

Hehe godmorgon på er! Det kanske är lite sent att säga nu, men jaja. Jag försov mig rätt gött till typ elva.. Så det känns lite meningslöst att gå till skolan nu faktiskt. Men Gunilla ringde och väckte mig och hade en glad överraskning; JAG KLARADE ENGELSKA PROVET! Gick tydligen jävligt bra också. Alla rätt på glos delen och nästan alla rätt på gramatik skiten. Det trodde ni inte om mig va? ;)
Fyfan vad nöjd jag är nu..


(Klicka på bilden för att få den större)
bloglovin

Surprise !

Nu har jag fixat bloggen. Hela utseendet typ. Både header och bakgrund och jag är faktiskt rätt nöjd. - Inte för mycket rosa som innan, men inte för mörkt heller. Skulle vara jätte snällt om ni kommenterar hur det blev (a'

Ska börja uppdatera riktigt mycket nu, hade jag tänkt. Hoppas ni läser! :)

Natti

En stark jul längtan..



Robin och jag har diskuterat länge om det. Allt mys, all fin belysning & allt pynt. För att inte tala om den otroliga stämningen och den goda maten. Jag kan inte säga annat än att efter allt prat så längtar jag efter jul sjukt mycket! Och jul skinka..tänk va gott.

Men nu är det så att det är 29, snart 28 dagar kvar till julafton och det är faktiskt ett tag. Men man kan ju drömma bort lite i alla fall. Dessutom lär de ju börja pynta inne i stan snart, om de inte redan har gjort det? Har sett granen i sandviken i alla fall, som är pyntad. Så långt har jag kommit x'd Men säg till om det är pyntat i stan, då måste jag in någon kväll. Det är ju så sjukt mysigt!

Sen frågade mamma om vad jag önskar mig, och jag vet inte riktigt faktiskt.
~ Presentkort på kicks
~ Presentkort på kläder
~ Kläder, haha x'd
~ Solkort. Finns det såna?
~ Parfym, Avril lavigne trorja.
~ Pengar, vem vill inte ha det?


29 dagar

Nu har jag kommit hem från älskling för andra gången, var hemma och åt lite förut & det känns faktiskt bra att komma hem nu. Rätt underbar känsla eftersom att jag inte kännt så på kanske något år? Om inte mer. Men nu hoppas jag det håller i sig och tro mig, jag försöker verkligen!
Men nu ska jag duscha lite, sen kommer jag nog tillbaka och skriver om något trevligt. Typ att det är 29 dagar
kvar till julafton kanske...? ;)

Halv gammal bild, men det är tråkigt utan.
 

Skolan knäcker mig..

Hej på er! :)
Jag vaknade runt halv åtta imorse, lite senare till och med. Så jag fick väldiiigt bråttom så att fixa sig var det inte tal om, usch :( Hemkunskap på morgonen, och louise & jag gjorde vofflor. Jag älskar dig!
Sen var det mest teori och på eftermiddagen skrev jag prov i typ.. 2.5 timme? Så nu är jag trött, och hemma hos älskling. Vi har städat lite, inte så noga men ändå. Han duschar nu, sen ska vi väl kolla tv och jag lär somna så trött som jag är.

Pusss på er ;*

snygging tröjan

Bullar!

Hej på er! ;$
Idag i skolan var det restnoteringsdag(?), men jag kan inte påstå att jag gjorde så mycket. Inte kom jag ikapp med någonting i alla fall, mer än hemkunskapen då. Egentligen, om sanningen ska fram så spelade jag kort mest hela dagen. Men det behöver ni ju inte säga till någon, eller hur? (a
Sen fick alla nior tårta också, det tackar vi för! Rätt gott men typ 70% grädde så man fick ont i magen :( Runt tre gick Cata och jag hemåt.
Robin & jag kollade lite tv, gick till ica och när vi kom hem igen kollade vi tv, haha. Jag låg & funderade på varför det nästan alltid är han som får välja program. Jag blev så trött på det så jag somnade, hihi. Sen vaknade jag av att mamma ringde och frågade om hon skulle köpa med max åt oss, och såklart att vi ville det :D Jätte gott & jag har säkert gått upp 2kg idag, haha.

Jaja, runt tio åkte jag hem och nu sitter jag här med mitt älskade photoshop.
Pusss

Btw;
I helgen bakade jag & älskling bullar. Men så fort jag lämnade köket tog han saken i egna händer, såklart....





Flyttat bloggen!

Så, nu har bloggen blivit flyttad från Metro till Blogg.se.
Nu är jag också som alla andra...

Nu ska jag sova, det är sent och jag har skola imorgon. Hihi! :)


RSS 2.0