Sanningen är nära dig

Jag tycker det är underbart skönt i vissa fall att det finns idioter i den här världen. Att det finns såna man aldrig kan sluta hata. Såna som ljuger för andra för att de själva inte vågar tala sanning. Såna där kräk som kravlar runt och gärna tar omvägar när de ser en själv, bara för att de inte kan stå upp för det de sagt.

Sånadär som man har kallat för vän helt utan att veta varför. För det finns ingen sämre vän än den där som man alltid måste passa upp på. Den där "vännen" man måste följa med till stan såfort hon vill, men utan att hon kan göra ett skit tillbaka. Den där "vännen" som ringer mitt i natten när man sover som skönast, bara för en skit sak. Den där "vännen" som tror att hon kan göra vad hon vill utan att få tillbaka.

Men din lilla bortskämda bitch, du ska få veta att man ljuger inte om folk eller går bakom ryggen på dem bara sådär. Jag är trött på ditt emo beteende, som att varje dag är skit. Du letar ju förfan efter problem så nu får du skylla dig själv -att du hittade ett problem du inte blir av med ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0