Glad, gladare, nella!

De ändrade mitt schema! :D
Haha, ja..jag sa ju att "det är för bra för att vara sant" och att det stämde. Schema läggaren hade ju inte fattat ett skit av det som stod på pappret, men nu är det toppen!

Ivan & jag gick till henne efter att jag hade slutat och hon ändrade om det precis efter hur jag sa. Helt underbart! Jag trodde inte alls att det skulle gå så lätt, men jag får det nya redan imorgon och jag kan lova att det är jäkligt goa dagar ;)
HAPPY FACE! :)

Nu ska jag titta lite tv med älski & matte :)
pusss


Kommentarer
Postat av: Angelica

okej perfekt :) lycka till :)

2010-04-19 @ 18:30:54
URL: http://dixiiie.blogg.se/
Postat av: Madde

sv. hur menar du med för feg? Det är ju hur kul som helst! :D

2010-04-19 @ 20:28:11
URL: http://madeleinegothe.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha så kände jag också i början, men sen när min instruktör gjort ett program till mig så gjorde jag bara det, och skötte mitt och sket i andra :P och sen med tiden så vande man sig och nu trivs jag riktigt bra! :D

2010-04-19 @ 20:34:00
URL: http://madeleinegothe.blogg.se/
Postat av: patricia

pss. fick en kommentar från min syster ang. pulverdiet

"För att svara föregående inlägg så kan jag bara säga detta: Pulver diet är skit!!! Man är bara hungrig precis hela tiden och med vikten händer det inte så mycket. Syster du vet ju att jag varit lite mullig förut och jag testade nog allt, både en och två gånger.



Det enda som funkade (även i längden) var Viktväktarna. Billigare än pulver och såååå mycket bättre. Man får äta ALLT och en del saker får man äta i obegränsad mängd (man kan alltså äta så man i princip spricker) och jag lovar att man går ned! Man är konstant mätt, man får äta god mat och man tappar kilon. I kombination med träning (eller vardagsmotion som du utövar flitigt) går man ner ännu fortare. Jag vet vad jag pratar om."

2010-04-19 @ 22:19:19
URL: http://tinie.blogg.se/
Postat av: Tobbe

Okej. :) Ja det går nog säkert. :) Njae hon vägde mellan 70 & 80kg. :P

Nej det tror jag inte man behöver vara. :P Utan det gäller nog att kombinera naturdieten med träning så går man ner i vikt av båda och får lite msukler. :)

2010-04-19 @ 23:10:42
URL: http://tobbees.com
Postat av: Tobbe

Okej, Ja det är det, Därför skriver jag aldrig om bantningsmetoder. :P Jo folk tycker att det är dum osv osv.. Men man väljer helt själv vad man vill göra, Vill man gå ner i vikt så vill man det! :)



Så kul att höra. :) Gå nu inte ner för mycket bara. :P

Kram! ♥

2010-04-19 @ 23:33:45
URL: http://tobbees.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0